Όροι χρήσης

1. Γενικά α. Το fthinesdiakopes.eu είναι μια δωρεάν υπηρεσία. β. Όταν επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της παρούσας ιστοσελίδας ( fthinesdiakopes.eu) , δηλώνετε ότι συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας συμφωνίας μεταξύ εσάς και του fthinesdiakopes.eu γ. Το fthinesdiakopes.eu μπορεί να αλλάξει, να προσθέσει ή να αφαιρέσει τμήματα της παρούσας συμφωνίας ανά πάσα στιγμή.

2. Περιεχόμενο α. Το fthinesdiakopes.eu μπορεί να περιέχει περιεχόμενα που δημιουργούνται από τρίτους, συμπεριλαμβανομένου κάθε κείμενου, φωτογραφίας, γραφικά, ήχου και βίντεο. Το fthinesdiakopes.eu δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνο σε καμία περίπτωση για το χρήστη ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή οντότητα, που λαμβάνει πληροφορίες από τo fthinesdiakopes.eu όσο αναφορά τυχόν ανακρίβειες, λάθη ή παραλείψεις. Οι πληροφορίες των προσφορών συμπεριλαμβανομένων απομένοντος χρόνου, τιμών κτλ προέρχονται από τα deal sites. Το fthinesdiakopes.eu δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με την ακρίβεια των πληροφοριών που παρέχονται από τα deal sites. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή ένσταση σχετικά με τις προσφορές παρακαλούμε να απευθύνεστε στην αντίστοιχη ιστοσελίδα που περιέχει τη προσφορά. Το fthinesdiakopes.eu δε συνιστά συμβαλλόμενο μέλος στις συμβάσεις που συνάπτονται και δεν συμμετέχει με κάποιο τρόπο στις πραγματοποιούμενες συναλλαγές. Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε οι πληροφορίες που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας να είναι ακριβείς, όμως παρακαλούμε πριν κάνετε κάποια αγορά διαβάστε τις πληροφορίες της προσφοράς από το ίδιο το deal site που φιλοξενεί την προσφορά για την οποία ενδιαφέρεστε.

3. Σύνδεσμοι (links) Το fthinesdiakopes.eu περιέχει συνδέσεις (links) με άλλες σχετικές ιστοσελίδες και δεν είναι υπεύθυνο για τη διαθεσιμότητα αυτών των πόρων ή το περιεχόμενό τους, Για τυχόν ανησυχίες η καταγγελίες σχετικά με οποιαδήποτε εξωτερική σύνδεση(links) παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή αυτής της ιστοσελίδας.